De missie van NeverEnding Kitchen

Wij faciliteren een leven lang kookplezier waarbij we samen zorg dragen voor de grondstoffen

De afgelopen decennia zijn bijna al onze keukens en meubilair gemaakt van MDF en spaanplaat. Omdat deze producten niet herbruikbaar ontworpen zijn, vormen ze een grote stroom op de afvalberg.

Wereldwijd gaat het om maar liefst vijftig miljoen ton per jaar. Dit komt door de eenvoudige reden dat de materialen waaruit de panelen zijn opgebouwd zo zijn verlijmd dat het proces onomkeerbaar is. Hierdoor zijn de materialen nauwelijks meer te scheiden tot pure reststromen, een voorwaarde voor hoogwaardig hergebruik.

Daarnaast bevat een groot deel van deze verwerkte materialen ook ongezonde en giftige stoffen (zoals de binder: formaldehyde) die ons milieu en de gezondheid schaden. In Nederland worden in Nederland jaarlijks ongeveer 300.000 keukens verkocht en ongeveer eenzelfde aantal afgedankt.Hierdoor belanden ieder jaar zo'n 1,5 miljoen keukenkastjes op onze afvalberg.

De wegwerpmaatschappij is onhoudbaar.
In een tijd dat we meer nadenken over grondstoffen en milieu, zoeken we naar oplossingen.
Wij hebben die gevonden!

Wij faciliteren een leven lang kookplezier waarbij we samen zorg dragen voor de grondstoffen. Met innovatieve productiemethoden maken we van afval gezonde circulaire keukens.

We bieden een keuken die met uw wensen mee verandert. Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen. De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar. Hiermee garanderen we een keuken voor het leven!

Is de keuken toe aan vervanging dan nemen wij de keuken weer terug en maken uit de grondstof van de oude keuken opnieuw een circulaire keuken. Zo verandert uw keuken nooit meer in afval.

Met de aankoop van een NeverEnding Kitchen stop je de verspilling van grondstoffen en start je met het investeren in gezonde en herbruikbare materialen. De keuken is een waardevolle opslagplaats, als de grondstofwaarde stijgt profiteert u mee.

Zo is de keuken en het kookplezier: NeverEnding!

Onze circulaire keukens

Welke circulaire keuken past bij u?

Circulaire corporatie keuken

Een circulaire keuken voor iedereen bereikbaar.

Meer over deze keuken

Circulaire pantry

De circulaire keuken voor elk kantoor.

Meer over deze keuken

Circulaire project keuken

Een circulaire keuken voor elk nieuwbouw- of renovatieproject.

Meer over deze keuken

Neem contact op

Wij helpen u aan een keuken die nooit meer verloren gaat. Voor interesse en/of vragen, neem gerust contact met ons op via info@triboo.nl of dit formulier.

Hartelijk dank! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets fout bij het invullen. Probeer nogemaals.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.