Circulaire keukenCirculaire projectkeuken

Circulaire projectkeuken

De circulaire projectkeuken voor nieuwbouw of renovatieproject

Uitgelicht

Uw circulaire projectkeuken in detail

In hoogte verstelbaar

Tijdens de montage kan gekozen worden voor de specifieke hoogte van het keukenblad, afgestemd op de gebruiker. Dit blijft in de toekomst snel en door onze monteur aanpasbaar. Hierdoor kan de circulaire projectkeuken eenvoudig in hoogte verwisselen en blijft de keuken langer geschikt.

Gootsteenkastje

Bij veel projectkeukens is het gootsteenkastje door het vele gebruik als eerste versleten. Ons gootsteenkastje kan onder de keuken uit zakken waarbij de spoelbak kan blijven zitten. Door de modulaire aansluitingen in de achterwand is het vervangen van het kastje zo gebeurd.

Plug and play achterwand

In de achterwand zitten modulaire aansluitingen. Zowel voor de bevestiging van de keuken als voor de E en W aansluitpunten. Het is gemakkelijk te (ont)koppelen met een slim docking-station. Dus géén gezaag in de achterkant van de kastjes. Bovendien blijft dit in de toekomst uitwissel- en verplaatsbaar.

Multi-disciplinair

Vaak zijn er diverse disciplines nodig om een keuken als geheel op te leveren. Onze circulaire projectkeuken is compleet afgewerkt, er is geen stukadoor, tegelzetter of installateur nodig om onze keuken op te leveren. Achterwand, verlichting en aansluitingen zijn volledig geïntegreerd.

Total Cost of Ownership

Wij hebben focus op TCO over de gehele levensduur van de projectkeuken. Door niet alleengebruik te maken van de beste circulaire materialen, maar ook van hoogwaardig hang- en sluitwerk, wordt de levensduur verlengt. Bovendien blijft de keuken altijd eenvoudig aanpasbaar wanneer dat gewenst of nodig is.

Duurzaam in kwaliteit

De NeverEnding Kitchen gebruikt de best beschikbare materialen met zeer hoge kwaliteit die voor een extra lange levensduur zorgen.

Aanbod circulaire projectkeuken

Mede door de stikstof affaire, de PFAS-maatregelen en de alsmaar hogere druk van de rijksoverheid om te verduurzamen worden wij ons steeds meer bewust van de keuzes die wij maken en kúnnen maken. Nieuwbouw en renovatieprojecten worden daardoor niet alleen beter afgestemd op de benodigde energetische maatregelen (isolatie en energiezuinige verwarming), maar worden ook steeds meer circulair uitgevoerd. Een goede ontwikkeling waar wij blij van worden!

Wij maken uw circulaireproject af

Een mooie en gezonde woning wil je niet inrichten met ongezonde materialen die verwerkt zijn in meubelen. Daarom kunnen wij uw project afmaken met onze circulaire projectkeuken!  

Levensfase

Als je echt begint met koken en voor jezelf zorgen gebeurt dat vaak in een studentenhuis. Later in je eigen woonruimte zullen er andere behoeftes zijn en volstaat de studentenkeuken niet meer. In een gezinssituatie ziet de keuken er weer anders uit en wanneer de kinderen de deur uit zijn is het tijd om uitgebreid te koken voor vrienden en familie in weer een ander type keuken.

NeverEnding Kitchen is toekomstgericht en blijvend aanpasbaar

We bieden een circulaire projectkeuken die met uw wensen mee verandert.  Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen.  De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar. Zo kunt u modetrends blijven volgen of uw projectkeuken uitbreiden of aanpassen wanneer de woonsituatie daar om vraagt. De oude delen van de keuken die u niet meer gebruikt nemen wij dan weer terug en maken uit de grondstof opnieuw een circulaire keuken. Zo verandert uw circulaire projectkeuken nooit meer in afval.

Met de aankoop van een NeverEnding Kitchen stopt de verspilling van grondstoffen en start de eigenaar met het investeren in gezonde en herbruikbare materialen. De keuken is een waardevolle opslagplaats van grondstoffen. Als de grondstofwaarde stijgt profiteert de koper mee. Zo zijn keukens en het kookplezier NeverEnding.

Vraag een offerte aan

Wij helpen u aan een keuken die nooit meer verloren gaat. Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op om samen met u een offerte op te stellen.

Of neem contact met ons op via 085 0250063 of via info@triboo.nl

Uw aanvraag is gelukt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.