Circulaire keukenCirculaire pantry

Circulaire pantry

Een circulaire keuken voor elk kantoor.

Een circulaire pantry die met uw wensen mee verandert en in veel omgevingen kan worden toegepast.

Uitgelicht

Uw circulaire pantry in detail

In hoogte verstelbaar

Tijdens de montage kan gekozen worden voor de specifieke hoogte van het keukenblad, afgestemd op de gebruiker. Dit blijft in de toekomst snel en door onze monteur aanpasbaar. Hierdoor kan de keuken eenvoudig in hoogte verwisselen en blijft de keuken langer geschikt.

Gootsteenkastje

Bij veel pantries is het gootsteenkastje door het vele gebruik als eerste versleten. Ons gootsteenkastje kan onder de keuken uit zakken waarbij de spoelbak kan blijven zitten. Door de modulaire aansluitingen in de achterwand is het vervangen van het kastje zo gebeurd.

Plug and play achterwand

In de achterwand zitten modulaire aansluitingen. Zowel voor de bevestiging van de keuken als voor de E en W aansluitpunten. Het is gemakkelijk te (ont)koppelen met een slim docking-station. Dus géén gezaag in de achterkant van de kastjes. Bovendien blijft dit in de toekomst uitwissel- en verplaatsbaar.

Multi-disciplinair

Vaak zijn er diverse disciplines nodig om een keuken als geheel op te leveren. Onze keuken is compleet afgewerkt, er is geen stukadoor, tegelzetter of installateur nodig om onze keuken op te leveren. Achterwand, verlichting en aansluitingen zijn volledig geïntegreerd.

Total Cost of Ownership

Wij hebben focus op TCO over de gehele levensduur van de keuken. Door niet alleengebruik te maken van de beste circulaire materialen, maar ook van hoogwaardig hang- en sluitwerk, wordt de levensduur verlengt. Bovendien blijft de keuken altijd eenvoudig aanpasbaar wanneer dat gewenst of nodig is.

Duurzaam in kwaliteit

De NeverEnding Kitchen gebruikt de best beschikbare materialen met zeer hoge kwaliteit die voor een extra lange levensduur zorgen.

Aanbod circulaire pantry

Een circulaire pantry die met uw wensen mee verandert

De NeverEnding Kitchen kan op veel manieren worden geconfigureerd, bijvoorbeeld als hoekopstelling (in en om de hoek!), pantry of kookeiland. Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen. De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar.

Een pantry met een serieus verhaal,daar kunt u mee voor de dag komen!

Vaak zijn pantry’s in kantoren saai, basic en uit de tijd. De circulaire pantry van NeverEnding Kitchen is dat niet, het is een pantry met een echt circulair verhaal wat u kan delen wanneer u met uw klant de vergadering start met een kop koffie.

Adaptief

Tevens geld ook voor onze pantry dat er een leven lang plezier aan vast zit, omdat onze pantry met de groei van uw kantoor kan mee veranderen. Hij is blijvend verplaats- en aanpasbaar, dus bij het opnieuw inrichten van uw kantoor behoudt onze pantry zijn waarde. Doordat hij ook volledig re-montabel is, kan hij op elk moment worden aangepast naar uw wensen. Ook op het gebied van inbouwapparatuur.

Met de aankoop van een NeverEnding Kitchen stopt de verspilling van grondstoffen en start de eigenaar met het investeren in gezonde en herbruikbare materialen. De keuken is een waardevolle opslagplaats van grondstoffen. Als de grondstofwaarde stijgt profiteert de koper mee. Zo zijn keukens en het kookplezier NeverEnding.

Vraag een offerte aan

Wij helpen u aan een keuken die nooit meer verloren gaat. Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op om samen met u een offerte op te stellen.

Of neem contact met ons op via 085 0250063 of via info@triboo.nl

Uw aanvraag is gelukt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.