Circulaire keukenCirculaire corporatie keuken

Circulaire corporatie keuken

Een circulaire keuken voor iedereen bereikbaar.

Als woningcorporatie bent u op zoek naar een keuken die betaalbaar is én die bijdraagt aan uw circulaire ambitie. Speciaal daarvoor hebben wij onze corporatiekeuken ontwikkeld.

Voordelen corporatie keuken

100% remontabel

De onderdelen van de keuken zijn blijvend remontabel. Dit wil zeggen dat wanneer onderdelen van de keuken aan vervanging toe zijn, is het niet nodig om de hele keuken te vervangen. Elk onderdeel kan worden gedemonteerd en worden vervangen. Dat scheelt aanzienlijk in de exploitatiekosten van de keuken op langer termijn en is zeer gunstig voor de MJOB.

Bespaar kosten

TCO benadering brengt voordeel en scheelt overlast. Door de totaaloplossing en de mono disciplinaire benadering scheelt de toepassing van NeverEnding Kitchen u veel bouwkundige kosten, overlast, tijd en milieubelasting. Minder benodigde disciplines betekend minder toevoer van materiaal en werknemers naar de woning, wat gepaard gaat met vermindering van overlast en logistieke CO2 uitstoot.

Gezonde materialen

Uitsluitend gezonde materialen die hun waardeals grondstof behouden. Wij gebruiken uitsluitend de best beschikbare circulaire materialen die gezond zijn voor mens en milieu. Wij blijven doorontwikkelen om zo snel als mogelijk de volgende generatie gezonde materialen toe te passen in uw circulaire corporatie keuken. Dat is ons DNA.

Aanbod circulaire corporatie keuken

In huurwoningen worden de keukens voorzien door de corporatie en komt het niet vaak voor dat de huurder deze zelf plaatst of laat vervangen. Om de exploitatiekosten van de keuken in lijn te houden met een redelijke huurprijs, wordt de keuken vaak basic uitgevoerd. Wanneer er na jaren een nieuwe huurder in de woning komt, of wanneer het gehele bezit wordt gerenoveerd wordt de keuken vaak vervangen door een nieuwe.

Het vervangen van een traditionele keuken is geen simpele klus, veel voorbereidend werk is nodig om uiteindelijk een keuken te kunnen plaatsen. Verschillende activiteiten en disciplines moeten op elkaar worden afgestemd en zijn afhankelijk van elkaar. Komt de één te laat, kan de ander weer niet verder.

De NeverEnding Kitchen is een slimme modulairetotaaloplossing

Wij doen bijna niets voor u op locatie, maken de slimme constructies en plug and play modules in de fabriek.De keuken wordt eenvoudig voor de oude bouwkundige muur gezet en is vaak al ineen dag geplaatst. Wanneer wij de woning relatief snel weer hebben verlaten, is de keuken gebruiksklaar en begint een leven lang kookplezier.

Wat krijgt u niet van ons?

Wat u zeker niet van ons krijgt zijn ongezonde materialen in de woning die na gebruik ook nog eens waardeloos afval worden. De oude muur wordt verder door ons niet opgeknapt, gesloopt of vervangen. Ook gaan wij geen nieuw leidingwerk inhakken in de oude muur. De achterkant van de keukenkastjes gaan wij niet voor u stuk zagen zodat het leidingwerk past. Tevens gaan wij niet stukadoren en ook niet tegelen. Zelfs voor het aansluiten van water en afvoer komt er geen installateur. Het is simpelweg niet nodig met de NeverEnding Kitchen!

Geen ingewikkelde optelsom

Het renoveren van uw keuken met de NeverEnding Kitchen is erg overzichtelijk en vraagt geen ingewikkelde optelsom van activiteiten en kosten. Veel kosten die u anders wel moet maken,zijn niet nodig bij de NeverEnding Kitchen. U krijgt er zelfs mogelijkheden extra bij: u kunt de NeverEnding Kitchen blijvend aanpassen in de toekomst,panelen en onderdelen zijn blijvend uitwisselbaar.

De levensduur van de keuken kan meerdere malen worden verlengd en onderdelen blijven in de toekomst altijd hermaakbaar. Deze worden eenvoudig weer geproduceerd van het gezonde basismateriaal. Kies voor een leven lang kookplezier en help mee om de verspilling van onze grondstoffen te stoppen en de afvalberg te verkleinen.

Upgrade naar midden-huur

Ook voor midden huur en hoger hebben wij circulaire corporatie keukens. Deze kunnen op verzoek worden voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Wij hebben daarvoor een samenwerking met onze partner Electrolux en kunnen de keukens uitvoeren met inbouwapparatuur van de merken AEG en Zanussi. De aansluitingen voor deze apparatuur worden plug and play voorzien in de keuken. Onze monteur laat alles keurig werkend achter, zonder dat de installateur daarvoor hoeft terug te komen.

Vraag een offerte aan

Wij helpen u aan een keuken die nooit meer verloren gaat. Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact op om samen met u een offerte op te stellen.

Of neem contact met ons op via 085 0250063 of via info@triboo.nl

Uw aanvraag is gelukt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.