circulaire keuken

WAT MAAKT NEVERENDING KITCHEN ZO CIRCULAIR?

Het is makkelijk gezegd, “ons product is circulair”. Wij zeggen het niet alleen, wij doen het ook! Lees hier de 6 redenen waarom NeverEnding Kitchen circulair is.

Lage Co2 footprint

De circulaire keuken wordt gemaakt van natuurlijke vezels van afvalreststromen en draagt hiermee bij aan de reductie en opslag van CO2. Door het gebruik van het gepatenteerde grid in de panelen zijn er veel minder grondstoffen nodig voor productie. Ook scheelt dit enorm in het brandstofverbruik tijdens het transport.

Herbruikbaar

De onderdelen zijn modulair en slijtvast en daardoor langdurig herbruikbaar. Is de keuken toe aan vervanging? Dan nemen we de keuken of het onderdeel terug in de productiestroom. En wordt uit de grondstof van de oude keuken opnieuw een circulaire keuken gemaakt. 

Circulair & Gezond

De keukenpanelen zijn CARB2 gecertificeerd en biologisch afbreekbaar. Hiermee voldoet het aan de hoogste eisen als het gaat om vluchtige organische stoffen (VOS) zoals formaldehyde. Door het geringe gewicht is het gezond en fijn werken voor de mensen die keukens sjouwen en monteren.

Made in Holland

De keuken wordt gemaakt in Nederland. Hiermee produceren wij altijd dicht bij onze klanten, zorgen voor werkgelegenheid en behouden we vakmanschap en innovatie voor de Nederlandse maakindustrie.

Aanpasbaar

De keuken kan eenvoudig worden aangepast aan veranderende wensen. Het ontwerp is flexibel indeelbaar, plug-and-play en re-montabel. Is er een onderdeel beschadigd of wil je het uiterlijk veranderen? Geen zorgen, de opstelling, het uiterlijk of zelfs de hoogte kunnen eenvoudig worden aangepast.

Duurzaam in kwaliteit

De NeverEnding Kitchen gebruikt de best beschikbare materialen met zeer hoge kwaliteit die voor een extra lange levensduur zorgen. Dat wordt nog eens extra verlengt omdat de keuken per paneel vervang- en aanpasbaar is.

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home