circulaire keuken

WAAROM VERDER ZOEKEN, HIJ IS ER AL: DÈ CIRCULAIRE KEUKEN

U zoekt een echte circulaire keuken, maar wel een die u nú kunt plaatsen. Geen proeffase, geen try-out, hij is er al! En ervoor kiezen is nog nooit zo makkelijk geweest.

U heeft hem gevonden, de circulaire keuken van NeverEnding Kitchen! De keuken is beschikbaar in vele uitvoeringen, kleuren en afmetingen, ook inclusief inbouwapparatuur. Maar waarom zou u ervoor kiezen?

LEVENSDUUR EN AANPASBAARHEID

Als je echt begint met koken en voor jezelf gaat zorgen, gebeurt dat vaak in een studentenhuis. Later in je eigen woonruimte zullen er andere behoeftes zijn en volstaat de studentenkeuken niet meer. In een gezinssituatie ziet de keuken er weer anders uit en wanneer de kinderen de deur uit zijn is het tijd om uitgebreid te koken voor vrienden en familie in weer een ander type keuken. 

SLIM EN MINDER MATERIAAL MET GEZONDE GRONDSTOFFEN

We bieden een keuken die met uw wensen mee verandert. Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen, bovendien worden er veel minder grondstoffen gebruikt door het slimme design. Met slimme verbindingen blijft de keuken re-montabel waardoor reparaties en vervangingen makkelijker zijn. 

VERTRAGEN GRONDSTOFLUSSEN DOOR HOGE KWALITEIT

De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar. Zo kunt u modetrends blijven volgen of uw keuken uitbreiden of aanpassen wanneer de gezinssituatie daar om vraagt. De oude delen van de keuken die u niet meer gebruikt nemen wij dan weer terug en maken uit de grondstof opnieuw een circulaire keuken. En de rest kan blijven staan of opnieuw in uw keuken worden gebruikt. Zo verandert uw keuken nooit meer in afval.

MINIMALE MILIEUBELASTING

Wij gebruiken materialen met een zo laag mogelijke milieubelasting, ook tijdens de productie ervan. Wij vermijden net als in uw oude keuken het gebruik van stalen onderdelen, ondanks de recyclebaarheid ervan geeft het steeds weer opnieuw gebruiken ervan een enorme milieubelasting (MKI). Met onze circulaire keuken is dat niet nodig!

ENERGIEVRAAG

Dankzij onze unieke samenwerking met Electrolux kunnen wij alle benodigde kwaliteitsapparatuur gebruiksklaar opleveren. Hierbij wordt aandachtig gekeken naar (toekomstige) energievraag van uw keuken, levensduur en kosten. Hierdoor zijn er nooit inpassingsproblemen of verassingen achteraf en bent u verzekerd van een leven lang kookplezier!

OPSLAGPLAATS WAARDEVOLLE GRONDSTOFFEN

Met de aankoop van een NeverEnding Kitchen stop je de verspilling van grondstoffen en start je met het investeren in gezonde en herbruikbare materialen. De keuken is een waardevolle opslagplaats, als de grondstofwaarde stijgt profiteert u mee. 

MODULAIRE CIRCULAIRE KEUKEN GAAT MEERDERE LEVENS MEE

Door de toepassing van slimme constructies en plug and play modules wordt de levensduur van de keuken meerdere malen verlengd. Door innovatieve productietechnieken zijn de onderdelen in de toekomst altijd hermaakbaar. Deze worden eenvoudig opnieuw geproduceerd van het gezonde basismateriaal.  

Zo is de keuken en het kookplezier: NeverEnding!

Het enige wat u hoeft te doen, is ervoor kiezen! Vraag nu een offerte aan voor uw circulaire keuken van NeverEnding Kitchen.

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home