circulaire keuken

TRIBOO GENOMINEERD ALS TOP ONDERNEMING DUURZAAMHEID VOOR KONING WILLEM 1 PLAQUETTE

TRIBOO is genomineerd voor de oscar onder de ondernemersprijzen de Koning Willem 1 Plaquette, als top onderneming in duurzaamheid.

TRIBOO is genomineerd voor de oscar onder de ondernemersprijzen de Koning Willem 1 Plaquette, als top onderneming in duurzaamheid.

De vakjury onder leiding van ondernemer Anne-Marie Rakhorst selecteerde ons als één van de twaalf bedrijven voor de meest prestigieuze ondernemersprijs in Nederland.

De plaquette, ook wel de oscar onder de ondernemersprijzen genoemd, wordt tweejaarlijks door de Koning Willem I stichting uitgereikt door erevoorzitter Koningin Maxima.

TRIBOO word door de jury gezien als koploper in duurzaamheid. De jury was lovend over de innovatieve materialen, bindtechnieken en constructies die TRIBOO gebruikt om circulaire producten te maken. Zoals de gezonde, circulaire werkplek met de laagste Co2, de NeverEnding kitchen voor een leven lang kookplezier en GreenGridz het meubelpaneel met een gezonde missie. Daarnaast was de jury onder de indruk dat TRIBOO verantwoordelijkheid neemt voor de grondstoffen en de retourstroom voor de producten en materialen op orde heeft.

De plaquette wordt tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting. De belangrijkste criteria om in aanmerking te komen voor de plaquette is de impact op het milieu en de omgeving van de onderneming door duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen of verlaging van de milieubelasting. De onderneming vervult een behoefte voor mens, maatschappij en keten en draagt ook bij aan de verduurzaming van de keten. Verder moet het bedrijf economisch rendabel zijn.

De finale van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap vindt medio mei plaats. Daarnaast is TRIBOO, dankzij deze nominatie, geselecteerd om mee te doen aan de European Business Awards for the Environment.

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home