circulaire keuken

STOP MET WAARDELOOS AFVAL EN START MET WAARDEVOLLE GRONDSTOFFEN

Bij een traditionele keukenrenovatie loopt het vaak op dezelfde manier af: na een grondige sloop actie wordt als eerste het oude meubilair in mootjes gehakt. Dat zijn we gewend.

Bij een traditionele keukenrenovatie loopt het vaak op dezelfde manier af: na een grondige sloop actie wordt als eerste het oude meubilair in mootjes gehakt. Dat zijn we gewend. Daarna wordt er veel bouwkundig werk gesloopt, zoals het tegelwerk wat aan de muur zit, ingewerkte leidingen en afvoeren of zelfs hele wanden en plafonds. 

U BETAALD DE HOOFDPRIJS ZONDER HERBESTEMMING

Waar de materialen ooit vandaan kwamen is niet duidelijk, maar helaas is wel duidelijk dat deze grondstoffen niet opnieuw in uw (of een) keuken ingezet worden. Het resultaat is een volle afvalcontainer die als BSA (Bouw en Sloop Afval) afgevoerd wordt. U betaalt de hoofdprijs, grondstoffen gaan verloren en de CO2 footprint wordt verhoogd. Vaak is dit onbewust al zo bedacht en ingecalculeerd, want zo doen we dat toch?

Dat kan anders met de keukens van NeverEnding Kitchen!

CIRCULAIR UW KEUKEN VERBOUWEN

Onze keuken helpt u ook om bouwkundig circulair te renoveren, omdat de oude bouwkundige wand vrijwel altijd geschikt is door de unieke circulaire voorzetwand als onderdeel van onze keuken. Het verlengen van de levensduur van wat behouden kan blijven scheelt aanzienlijk en is in basiserg circulair. Tevens bespaart u op de afvoer van veel materialen die functioneel nog in prima staat verkeren. Dat scheelt aanzienlijk voor het milieu én in uw portemonnee. 

EEN ECHTE CIRCULAIRE KEUKEN

Het mooie is dat u dan ook echt kan genieten van uw circulaire keuken van NeverEnding Kitchen. Gemaakt van gezonde en circulaire materialen en blijvend re-montabel. Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen. De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar. Bovendien blijft de keuken als grondstof waardevol en kan het weer worden ingezet in de volgende keuken!

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home