Nieuws

STEM MEE OP DE ABN AMRO DUURZAME 50

Als jullie wederom vinden dat ik jullie stem waard ben, kan je via onderstaande link je stem voor 9 maart 12.00 uur uitbrengen.

Het is alweer een jaar geleden dat ik genomineerd werd voor de ABN AMRO duurzame top 50. Door jullie stem en  waardering belande ik op een waanzinnige 20e plaats. Dit jaar sta ik opnieuw op de longlist van maar liefst 105 duurzame toppers uit de vastgoedsector. Als jullie wederom vinden dat ik jullie stem waard ben, kan je via onderstaande link je stem voor 9 maart 12.00 uur uitbrengen. Alvast bedankt voor jullie support! Samen veranderen we waardeloos afval in waardevolle circulaire producten.

STEM VIA ONDERSTAANDE LINK:

https://www.duurzaamgebouwd.nl/stem-op-je-favoriet-voor-de-abn-amro-duurzame-50

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home