circulaire keuken

NEVERENDING KITCHEN PAST PERFECT IN CIRCULAIRE KANTINE TREBBE BOUW EN ONTWIKKELING

In een tijd dat we meer nadenken over grondstoffen, gezondheid en milieu, zoeken we naar gezonde en herbruikbare oplossingen. NeverEnding Kitchen

De wegwerpmaatschappij is onhoudbaar. In een tijd dat we meer nadenken over grondstoffen, gezondheid en milieu, zoeken we naar oplossingen. TRIBOO bedacht daarom een duurzaam alternatief voor de keuken: de NeverEnding Kitchen!

Een keuken die met de wensen van de klanten mee verandert en in veel omgevingen kan worden toegepast.

De NeverEnding Kitchen kan op veel manieren worden geconfigureerd, bijvoorbeeld als hoekopstelling, pantry of kookeiland. Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen. De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar. Met de aankoop van een NeverEnding Kitchen stopt de verspilling van grondstoffen en start de eigenaar met het investeren in gezonde en herbruikbare materialen. De keuken is een waardevolle opslagplaats van grondstoffen. Als de grondstofwaarde stijgt profiteert de koper mee. Zo zijn keukens en het kookplezier NeverEnding.  

Made in Holland

NeverEnding Kitchen wordt gemaakt in Nederland en daar zijn we trots op. Niet alleen verlaagt dit de CO2 footprint doordat er minder transport nodig is. Tevens ziet NeverEnding Kitchen lokale productie als een essentieel onderdeel van de circulaire economie. Het bedrijf wil Nederland sterker en innovatiever maken, juist door de maakindustrie hier te houden. Door innovatieve oplossingen te creëren kan het bedrijf de concurrentie aan met het buitenland.  

#circulariteit #circulair #circulairekeuken #circulairekantine #circulairepantry #co2reductie

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home