circulaire keuken

NEVERENDING KITCHEN IDEALE MATCH PREFAB BOUW

Prefab circulair bouwen is razendsnel populariteit aan het winnen. Drie redenen waarom dit zo goed past bij de werkwijze van NeverEnding Kitchen.

Prefab circulair bouwen is razendsnel populariteit aan het winnen. Niet zo gek, aangezien er grote voordelen zitten aan deze manier van bouwen. Ook voor omgeving en milieu. Maar waarom is prefab circulair bouwen zo populair aan het worden? En wat zijn dan de voordelen ervan? En waarom past dat ook zo goed bij de werkwijze van NeverEnding Kitchen?

Minder tijd nodig

Een compleet kantoorpand of woning laten bouwen in slechts enkele weken? Met prefab bouw is dit mogelijk. Alle grote en gelukkig steeds meer kleine onderdelen worden namelijk van tevoren in een fabriek gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan onderdelen als de muren en het dak, maar nu ook de complete pantry. Dit gaat nu eenmaal een stuk sneller, dan wanneer alles op locatie gebouwd moet worden. De verschillende onderdelen hoeven na de fabriek alleen nog maar op hun plek geplaatst te worden. Onze keuken of pantry wordt in het kantoorpand schroefloos in elkaar gezet waarbij elke andere afwerking overbodig is. Alles zit er al in. Wanneer wij klaar zijn, is de keuken of pantry direct gebruiksklaar.

Minder kosten, minder overlast, minder uitstoot

Aangezien het bouwen van een prefab kantoorpand relatief weinig tijd in beslag neemt, kost het doorgaans ook minder. Ook is het laten maken van onderdelen in de fabriek vele malen goedkoper dan meerdere losse onderdelen, die op locatie moeten worden geassembleerd. Dat scheelt aanmerkelijk in de toestroom van mensen, materieel en materiaal (overbodig verpakkingsmateriaal, zaagafval e.d.). Een uitstekend uitgangspunt voor circulair bouwen. Onze keuken of pantry wordt flat-packed aangeleverd en monodisciplinair gemonteerd. Dat betekent dat de stukadoor, de installateur, de sloper (infrezen leidingwerk) niet hoeven te komen. Minder kosten, overlast, uitstoot en minder materiaal.

Ideale omstandigheden, ideaal pand

Onderdelen die in een fabriek worden gemaakt staan altijd onder de juiste omstandigheden. Er zijn vrijwel geen invloeden van buitenaf die het eindresultaat kunnen beïnvloeden. Onze gezonde circulaire keukens of pantry’s zijn circulair ontworpen, gefabriceerd en worden ook circulair gemonteerd.Daarom passen deze optimaal bij uw circulaire prefab woning of kantoor!

Met iedere aankoop van een circulaire keuken of pantry van NeverEnding Kitchen wordt de afvalberg kleiner, CO2 gereduceerd en de circulaire economie stap voor stap een realiteit.

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home