Nieuws

NeverEnding kitchen brengt innovaties naar Dutch Design Week 2019

NeverEnding Kitchen is aanwezig op de Dutch Design Week in Eindhoven. Wij brengen in deze week meerdere innovaties naar Eindhoven om te laten zien dat we de afvalcrisis tegen kunnen gaan.

Mogelijkheden om te stoppen met praten en te starten met doen. Met onze tegendraadse ontwerpvisie, nieuwe circulaire materialen en state-of-the art technologie, vertalen we afval in spraakmakende oplossingen en producten. Wij nemen je mee, inspireren je en zetten je aan tot actie.

WIJ LANCEREN NIEUWE CONCEPTEN

Ons programma voor deze week zit helemaal vol. Op dinsdag zullen wij ons label lanceren, waarmee we onze radicaal circulaire werkwijze introduceren in een nieuwe markt. Op vrijdag lanceren we de eerste productlijn vanuit dit label.

Op maandag en vrijdag lanceren we onze samenwerking met twee nieuwe technology partners, die ons prachtige mogelijkheden geven voor circulaire panelen uit cellulose reststromen uit stedelijke, industriële, bos- of landbouwafvalstromen. Én de mogelijkheid om omkeerbare verbindingen met afwerkingen voor al onze producten te maken.

BEZOEK NEVERENDING KITCHEN OP DE DUTCH DESIGN WEEK 2019

Wij staan in het TQ-gebouw (Strijp-T) op de Achtseweg Zuid 153k (5651 GW Eindhoven).

Het TQ-gebouw is het grootste in het Strip-T-gebied en het indrukwekkende bedrijfspand kreeg na jaren leegstand een nieuwe functie. Hier staan alle betekenisvolle, ambitieuze organisaties op het gebied van High-Tech, Smart Society en Duurzaamheid. Je kunt ons hier vinden op de 5de & 6de verdieping.

Je kunt bij ons terecht van 22 tot en met 25 oktober. Het gebouw is elke dag geopend van 11 tot 18 uur.


Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home