circulaire keuken

MIA EN / OF VAMIL MOGELIJKHEDEN MET NEVERENDING KITCHEN

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in een circulaire keuken of pantry? Dat kan met NeverEnding Kitchen!

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat stelt in samenwerking met RVO.nl jaarlijks de Milieulijst op. Zij doen dat om bedrijven te helpen aan de slag te gaan met de circulaire economie, biobased economy of klimaatadaptatie. Deze lijst wordt gevuld met producten of middelen die gemaakt zijn door middel van vernieuwende milieuvriendelijke technieken. Afnemers kunnen dan in aanmerking komen voor subsidie wanneer ze producten kiezen van deze lijst.

Aanzienlijke milieuverdienste

De NeverEnding Kitchen heeft “een aanzienlijke milieuverdienste ten opzichte van het gangbare alternatief”, wat een eis is om op de milieulijst terecht te komen. Daarom kunnen wij uw circulaire keuken of pantry leveren die daaraan voldoet.

Fiscaal voordelig

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in een circulaire keuken of pantry? Laat ons weten dat u dat mogelijk zou willen maken. Wij ontwerpen uw keuken of pantry dan op zo'n manier, dat dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en / of de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Investeringsaftrek

Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek. Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een tijdstip dat u zelf bepaalt en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op.

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home