circulaire keuken

EFFICIËNT RENOVEREN DOE JE MET DE NEVERENDING KITCHEN

U krijgt heel veel niet van ons! Ongezonde materialen, inhakken van leidingen, tegelen, zelfs geen installateur voor het aansluiten. Het is simpelweg niet meer nodig.

Het vervangen van een traditionele keuken is geen simpele klus, veel voorbereidend werk is nodig om uiteindelijk een keuken te kunnen plaatsen. Verschillende activiteiten en disciplines moeten op elkaar worden afgestemd en zijn afhankelijk van elkaar. Komt de één te laat, kan de ander weer niet verder.

EEN SLIMME MODULAIRE TOTAALOPLOSSING

Wij doen bijna niets voor u op locatie, maken de slimme constructies en plug and play modules in de fabriek. De keuken wordt eenvoudig voor de oude bouwkundige muur gezet en is in een dag geplaatst. Wij zijn zo snel mogelijk weer bij u weg, zodat uw leven lang kookplezier direct begint.

WAT KRIJGT U NIET VAN ONS?

Wat u zeker niet van ons krijgt zijn ongezonde materialen in uw woning die na gebruik ook nog eens waardeloos afval worden. De oude muur wordt verder door ons niet opgeknapt, gesloopt of vervangen. Ook gaan wij geen nieuw leidingwerk inhakken in de oude muur. De achterkant van de keukenkastjes gaan wij niet voor u stukzagen zodat het leidingwerk past. Tevens gaan wij niet stukadoren en ook niet tegelen. Zelfs voor het aansluiten van water en afvoer komt er geen installateur. Het is simpelweg niet nodig met de NeverEnding Kitchen!

GEEN INGEWIKKELDE OPTELSOM

Het renoveren van uw keuken met de NeverEnding Kitchen is erg overzichtelijk en vraagt geen ingewikkelde optelsom van activiteiten en kosten. Veel kosten die u anders wel moet maken, zijn niet nodig bij de NeverEnding Kitchen. U krijgt er zelfs mogelijkheden extra bij: u kunt de NeverEnding Kitchen blijvend aanpassen in de toekomst, panelen en onderdelen zijn blijvend uitwisselbaar.

VERLENGEN LEVENSDUUR

De levensduur van de keuken kan meerdere malen worden verlengd en onderdelen blijven in de toekomst altijd hermaakbaar. Deze worden eenvoudig weer geproduceerd van het gezonde basismateriaal. Kies voor een leven lang kookplezier en help mee om de verspilling van onze grondstoffen te stoppen en de afvalberg te verkleinen.

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home