circulaire keuken

EEN KEUKEN DIE EEN LEVEN LANG MET JE WENSEN MEE VERANDERT

Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen. De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar.

Als je echt begint met koken en voor jezelf zorgen gebeurt dat vaak in een studentenhuis. Later in je eigen woonruimte zullen er andere behoeftes zijn en volstaat de studentenkeuken niet meer. In een gezinssituatie ziet de keuken er weer anders uit en wanneer de kinderen de deur uit zijn is het tijd om uitgebreid te koken voor vrienden en familie in weer een ander type keuken.

De NeverEnding Kitchen is toekomstgericht en blijvend aanpasbaar

We bieden een keuken die met uw wensen mee verandert. Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen. De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar. Zo kunt u modetrends blijven volgen of uw keuken uitbreiden of aanpassen wanneer de gezinssituatie daar om vraagt. De oude delen van de keuken die u niet meer gebruikt nemen wij dan weer terug en maken uit de grondstof opnieuw een circulaire keuken. Zo verandert uw keuken nooit meer in afval.

Met de aankoop van een NeverEnding Kitchen stop je de verspilling van grondstoffen en start je met het investeren in gezonde en herbruikbare materialen. De keuken is een waardevolle opslagplaats, als de grondstofwaarde stijgt profiteert u mee. 

Zo is de keuken en het kookplezier: NeverEnding! 

Modulaire keuken gaat meerdere levens mee

Door de toepassing van slimme constructies en plug and play modules wordt de levensduur van de keuken meerdere malen verlengd. Door innovatieve productietechnieken zijn de onderdelen in de toekomst altijd hermaakbaar. Deze worden eenvoudig opnieuw geproduceerd van het gezonde basismateriaal.  

#circulariteit #circulair #circulairekeuken #circulairepantry #remontabel #co2reductie #multidisciplinair #installaties #efficientrenoveren

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home