circulaire keuken

DE UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN NEVERENDING KITCHEN

NeverEnding Kitchen is de meest circulaire keuken die u kunt krijgen. Maar kent u ook de unieke eigenschappen van NeverEnding Kitchen?

NeverEnding Kitchen is niet alleen heel circulair, maar heeft ook unieke eigenschappen die voor een leven lang kookplezier zorgen.

In hoogte verstelbaar

Tijdens de montage kan gekozen worden voor de specifieke hoogte van het keukenblad, afgestemd op de gebruiker. Dit blijft in de toekomst snel en door onze monteur aanpasbaar. Hierdoor kan de woning eenvoudig van huurder of eigenaar verwisselen en blijft de keuken langer geschikt.

Multi-disciplinair

Vaak zijn er diverse disciplines nodig om een keuken als geheel op te leveren. Onze keuken is compleet afgewerkt, er is geen stukadoor, tegelzetter of installateur nodig om onze keuken op te leveren. Achterwand, verlichting en aansluitingen zijn volledig geïntegreerd.

Gootsteenkastje

Bij veel keukens is het gootsteenkastje door het vele gebruik als eerste versleten. Ons gootsteenkastje kan onder de keuken uitzakken waarbij de spoelbak kan blijven zitten. Door de modulaire aansluitingen in de achterwand is het vervangen van het kastje of panelen ervan zo gebeurd.

Total Cost of Ownership

Wij hebben focus op TCO over de gehele levensduur van de keuken. Door niet alleen gebruik te maken van de beste circulaire materialen, maar ook van hoogwaardig hang- en sluitwerk, wordt de levensduur verlengt. Bovendien blijft de keuken altijd eenvoudig aanpasbaar wanneer dat gewenst of nodig is. 

Plug & play achterwand

In de achterwand zitten modulaire aansluitingen. Zowel voorde bevestiging van de keuken als voor de E en W aansluitpunten. Het is gemakkelijk te (ont) koppelen met een slim docking-station. Dus géén gezaag inde achterkant van de kastjes. Bovendien blijft dit in de toekomst uitwissel- en verplaatsbaar.

Geintegreerde apparatuur

Dankzij onze unieke samenwerking met Electrolux kunnen wij alle benodigde kwaliteitsapparatuur gebruiksklaar opleveren. Hierdoor zijn er nooit inpassingsproblemen in onze unieke circulaire keuken en bent u verzekerd van een leven lang kookplezier!

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home