circulaire keuken

SELZIUS KOKENDWATERKRAAN IN NEVERENDING KITCHEN

Traditioneel wordt water opgewarmd in een pan of waterkoker. Dit duurt niet alleen lang, maar er wordt op deze manier ook veel water en energie verspilt. Dat kan beter!

Hierbij valt te denken aan de waterkoker die wordt gebruikt voor één kopje thee, er koelt daarna met al het ongebruikte water weer af. Zonde! Daarnaast heeft de traditionele kraan altijd 2 wateraansluitingen: warm en koud. De milieubelasting voor aanleggen van koper of aluminium leidingen is bij kleine hoeveelheden voor een woning al erg groot. Dat kan dus beter. 

DE SELZIUS KOKENDWATERKRAAN NU IN NEVERENDING KITCHEN LEVERBAAR

Door het toepassen van de Selzius kokendwaterkraan blijft de combiketel uit staan bij warmtevraag in de keuken. Dat bespaart niet alleen energie, maar ook een hoop water(leidingen) die niet van de combiketel naar de keuken hoeven te lopen.

BESPAAR OP WATER, ENERGIE EN MILIEUBELASTING

Met een mengventiel op de boiler van de kokendwaterkraan heb je ook altijd direct warm water voor een sopje, of om handen te wassen. Het water hoeft dus niet lang door te lopen voordat het op de gewenste temperatuur is. EcoStart zorgt ervoor dat de kraan minder water verbruikt bij het handen wassen zonder dat je het merkt. En met de boiler met energielabel A let je op het energieverbruik en kost dat nog geen 8 cent per dag.

VOORKOM SLECHTE HYGIENE

Regelmatig en goed handen wassen is één van de belangrijkste manieren om verspreiding van ziektes te voorkomen. Dat is niet alleen nu van belang, maar ook voor de verspreiding van een 'gewoon' griepvirus. Wetenschappers denken dat ongewassen handen goed zijn voor 80 procent van alle voorkomende infecties. Zeker in deze periode is het raadzaam om je hier extra van bewust te zijn.

ONTSMETTEN MET KOKEND WATER

Naast het handen wassen heeft de kokend waterkraan nog een andere belangrijke functie. Want met kokend water uit een kokend waterkraan desinfecteer je in een handomdraai je snijplanken. Het goed reinigen van snijplanken is essentieel voor een hygiënische keuken en het voorkomen van voedselbesmetting. 

DESIGN

Selsiuz heeft ronde, hoekige en XL-modellen en deze zijn verkrijgbaar in de kleuren Chrome, Inox, Gun Metal, Copper en Gold. Hierdoor heb je de keuze uit wel 15 kranen en is er altijd wel eentje die bij jouw circulaire keuken van NeverEnding Kitchen past.

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home