circulaire keuken

BESPAREN OP BOUWKUNDIG WERK BIJ KEUKENRENOVATIE MET NEVERENDING KITCHEN

Vaak wordt besloten om de oude bouwkundige wand bij renovatie van de keuken te vervangen. Dat is zonde en zeker niet nodig!

Bij renovatie-woningen zie je vaak dat de bouwkundige scheidingswanden van de verschillende ruimtes erg zacht zijn t.o.v. wat wij daar tegenwoordig van verwachten. Het gevolg daarvan kan zijn dat je de benodigde leidingen voor de nieuwe keuken niet kan infrezen of dat de keukenkastjes niet stevig genoeg bevestigd kunnen worden aan deze oude wand. Vaak wordt dan besloten dat de oude wand niet past bij de nieuwe keuken en wordt vervangen.

GEVOLG

Dat heeft tot gevolg dat er niet alleen een behoorlijke afvalstroom gegenereerd gaat worden, maar ook dat er behoorlijk veel nieuwe materialen in de woning moeten worden gebracht. Dat zorgt niet alleen voor veel extra kosten, maar ook logistieke bewegingen, CO2 uitstoot, tijd en overlast.

CIRCULAIR RENOVEREN

Dat is allemaal niet nodig met de circulaire keuken van NeverEnding Kitchen. Onze keuken helpt u ook om bouwkundig circulair te renoveren, omdat de oude bouwkundige wand altijd geschikt is door de unieke circulaire voorzetwand als onderdeel van onze keuken. Het verlengen van de levensduur van wat behouden kan blijven scheelt aanzienlijk en is in basis erg circulair. Tevens bespaart u op de aanvoer van een nieuwe bouwkundige wand, inclusief zaagverlies, lijmresten en een bak stof van al het infreeswerk. Dat scheelt aanzienlijk voor het milieu én in uw portemonnee.

EEN ECHTE CIRCULAIRE KEUKEN

Het mooie is dat u dan ook echt kan genieten van uw circulaire keuken van NeverEnding Kitchen. Gemaakt van gezonde en circulaire materialen en blijvend re-montabel. Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel eenvoudig los te koppelen en te verwisselen. De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar.

DNA

Bij NeverEnding Kitchen zetten we niet de eerste stap om een niet-circulair product een beetje beter te maken, maar zit het circulaire in ons DNA. Het is ons bestaansrecht. Wij doen onderzoek om de meest circulaire materialen te vinden, te ontwikkelen en uitsluitend deze toe te passen. Wij maken keukens vanaf de tekentafel direct circulair met de meest vooruitstrevende technieken. Daar staan wij voor.

Met de aankoop van een NeverEnding Kitchen kiest u voor een leven lang kookplezier en helpt u mee om de verspilling van onze grondstoffen te stoppen en de afvalberg te verkleinen.

Verder lezen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
terug naar home